Metsästäjäliitto hakee jälleen avustusta riista- ja kalakerhojen järjestäjille.

Vaikka kerhokausi on kuumimmillaan, on silti aika katsoa myös kohti tulevaa kautta.

Metsästäjäliitto hakee jälleen avustusta riista- ja kalakerhojen järjestäjille. Avustusten hakuaika umpeutuu joulukuussa, joten pyytäisinkin tietoja tulevista kerhosuunnitelmistanne

Muistutukseksi vielä hieman Riista- ja kalakerhoista:

• Pääsääntöisesti kerran viikossa arki-iltana järjestettävä kerho
  • Järjestetään koulujen syys- ja kevätlukukausittain (min. 24 kerhokertaa)
  • Yhteistoimintamalli Metsästäjäliiton, Suomen Vapaa-ajan kalastajien,  4H:n, sekä Suomen riistakeskuksen kanssa (järjestämässä voi siis olla metsästysseura, kalastusseura, ja 4H-yhdisty)
  • Kerhoissa käsitellään metsästystä, kalastusta, erätaitoja ja muita luontoon liittyviä asioita (esimerkkiohjelma löytyy)
  • Metsästäjäliitto hakee avustusta keskitetysti. Avustuksesta on mahdollisuus maksaa myös ohjaajapalkkioita järjestävälle seuralla tai henkilöille.

Ilmoitukset aloittavista kerhoista tulee lähettää 27.11. mennessä.

Lisätietoja asiasta saa allekirjoittaneelta.

Ystävällisin terveisin

Henri Mutanen