Metsästäjäliitto lahjoitti 100v Juhlajahdista Peräseinäjoelta saadun paistin Tasavallan presidentille.

22.10.2021 14:10
Presidentin paisti
Metsästäjäliiton 100 vuotis juhlajahdista, Peräseinäjoen metsästysseuran mailta, toimitettiin Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle hirvenpaisti.

Metsästäjäliiton puheenjohtaja Tuomas Hallenberg kiitti presidenttiä tapaamismahdollisuudesta.

− Kiitän lämpimästi 100-vuotiaan Suomen Metsästäjäliiton puolesta tasavallan presidenttiä mahdollisuudesta vierailla Mäntyniemessä tuoden terveiset upeasta luonnostamme ja suomalaisilta metsästäjiltä.

Peräseinäjoen Metsästysseuran puheenjohtaja Juhana Virtanen kertoi tuntemuksistaan:

− Oli ilo ja kunnia meidän paikallisten metsästäjien ja koko metsästäjäkunnan puolesta luovuttaa jahdissamme kaadetun hirven paisti tasavallan presidentille.

Kuvassa Presidentti Niinistö ja hänen vierellään Peräseinäjoen Metsästysseuran pj Juhana Virtanen sekä Suomen Metsästäjäliiton puheenjohtaja Tuomas Hallenberg sekä varapuheenjohtaja Ilkka Mäkelä. Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

koko uutinen. https://metsastajaliitto.fi/uutiset/metsastajat-luovuttivat-hirvipaistin-tasavallan-presidentille