lähde mukaan järjestämään Juhlavuoden Peijaisia

26.10.2021 09:39
peijaiset
Haluaako seuranne osallistua Juhlavuoden peijaiset tapahtumaan. Metsästäjäliiton 100-vuotisjuhlia juhlistetaan kaikille avoimilla peijaisilla eri puolilla Suomea. Metsästäjäliitto järjestää 100-vuotisjuhliensa kunniaksi juhlapeijaiset 5.–7.11.2021 eri puolella Suomea. Pääjuhlaa vietetään Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 6.11. klo 10 -15.
Ympäri maata Metsästäjäliiton piirit ja metsästysseurat voivat järjestää julkisen peijaistapahtuman, jossa tarjoillaan kansalle esimerkiksi hirvi- tai peurakeittoa tai muuta riistaruokaa. Tarjoilun ohessa seuroilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa ja järjestää tapahtuman yhteyteen ohjelmaa omien resurssiensa puitteissa.
Metsästäjäliitto tarjoaa järjestäville tahoille viestintämateriaalia, ideoita ja järjestämisohjeita.